Ilmoita tyylikkäästi

Ilmoitustaulut ja julistekehykset sisä- ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät ilmoitustauluja tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteinen tekijä niille on tyylikäs ulkoasu.

Lukollinen ilmoitustaulu

Sisä- tai ulkokäyttöön. Klikkaa ja tutustu tuotteisiin.

A-Telineet - A-taulut - Katustandyt - Mainostaulut

A-Telineet

Ihanteellinen tapa saada mainokset näkyviin.

A-teline (katustandy) sisäkäyttöön

A-Taulussa eloksoidut snap-kehykset, joten mainosten vaihtaminen sujuu muutamassa sekunnissa. Käännä kehykset auki, vaihda mainos PVC suojamuovin alle ja käännä kehykset kiinni. 
Lialta ja pölyltä julisteita suojaava kiiltämätön PVC suojamuovi.
Terästausta tekee taulusta vakaan ja 25mm eloksoidut alumiinikehykset tuovat tyyliä.

A-taulut liitutaulupinnalla sisä- ja ulkokäyttöön

Kovapuinen A-teline valmistettu kovapuusta ja varustettu mustalla liitutaulupinnalla jossa UV-suojaus ja naarmuuntumaton pinta. Taulun sisällä ketju joka pitää telineen koossa myös tuulisella säällä. Helposti pyyhittävä ja uudelleen kirjoitettava teksti.

Käytä mainoksiin Chalk Marker liituhuopakyniä. Chalk Marker liituhuopakynistä ei synny liitupölyä ja ne ovat miellyttävät käyttää. Chalk Marker liituhuopakynän jälki on helposti pyyhittävissä kovista pinnoista kuten liitutauluista, lasista, peilistä, lasikirjoitustaulusta, muovista ym.
 

Ulkomainosteline ulkokäyttöön Expo Gotik

Katustandy A-teline ulkokäyttöön B2 (50x70 cm) tai B1 (100x70 cm). Ulkomainosteline on edullinen ja helppo tapa mainostaa alennuskampanjoita, tuotteita ja palveluita. A-teline voidaan taittaa kokoon ja menee pieneen tilaan. Runko on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä ja teräsputkesta. Puolipyöreässä yläosassa on tilaa esimerkiksi yrityksen logolle. Läpinäkyvässä suojamuovissa on magneettinen kiinnitysmekanismi, joten voit vaihtaa mainoksia nopeasti ja helposti. Suojamuovi on UV-suojattu ja sateenkestävä. Suojamuoveja voit tilata lisätarvikkeena.

Ulkomainosteline ulkokäyttöön WindPro

Taulussa snap-kehykset joiden avulla mainoksen vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa. Käännä vain kehysten reunat irrota suojamuovi ja aseta mainokset kehykseen.
Lialta ja pölyltä suojaava PVC suojamuovi. Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm alumiinikehykset tuovat tyyliä. Mainosteline on kiinnitetty pohjaosaan jousin. Vedellä täytettävä pohjaosa tekee mainoksesta vakaan, pyörät pohjaosan alla helpottavat mainostelineen liikuttelua.

Ulkomainosteline ulkokäyttöön WindLine

Teräksinen vahva mainostaulu (A-teline, katustandy, mainosteline) ulkokäyttöön. Taulussa snap-kehykset joiden avulla A-Teline SwingMaster Promainoksen vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa. Käännä vain kehysten reunat irrota suojamuovi ja aseta mainokset kehykseen.

Lialta ja pölyltä julisteita suojaava PVC suojamuovi.
Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm alumiinikehykset tuovat tyyliä. Mainosteline on kiinnitetty pohjaosaan vahvoin jousin. Taulussa vahvat H-jalat, jotka pitävät taulun pystyssä kovassakin tuulessa.

A-telineet - Katustandyt koti- ja toimistokäyttöön 24h toimitusajalla. Jo seuraavaksi työpäiväksi alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki ym.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat

Valitse sivusto