Ilmoita tyylikkäästi

Ilmoitustaulut ja julistekehykset sisä- ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät ilmoitustauluja tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteinen tekijä niille on tyylikäs ulkoasu.

Lukollinen ilmoitustaulu

Sisä- tai ulkokäyttöön. Klikkaa ja tutustu tuotteisiin.

A-Telineet - A-taulut - Katustandyt - Mainostaulut

Laita mainoksesi näkymään!

Ihanteellinen tapa saada mainokset näkyviin.

A-teline (katustandy) sisäkäyttöön

A-Taulussa eloksoidut snap-kehykset, joten mainosten vaihtaminen sujuu muutamassa sekunnissa. Käännä kehykset auki, vaihda mainos PVC suojamuovin alle ja käännä kehykset kiinni. 
Kiiltämätön PVC suojamuovi suojaa julisteita lialta ja pölyltä.
Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm eloksoidut alumiinikehykset tuovat tyyliä.

A-taulut liitutaulupinnalla sisä- ja ulkokäyttöön

Kovapuinen A-teline valmistettu kovapuusta ja varustettu mustalla liitutaulupinnalla jossa UV-suojaus ja naarmuuntumaton pinta. Taulun sisällä ketju joka pitää telineen koossa myös tuulisella säällä. Teksti on helposti pyyhittävissä pois ja uudelleen kirjoitettavissa.

Käytä mainoksiin Chalk Marker liituhuopakyniä. Chalk Marker liituhuopakynistä ei synny liitupölyä ja ne ovat miellyttävät käyttää. Chalk Marker liituhuopakynän jälki on helposti pyyhittävissä kovista pinnoista kuten liitutauluista, lasista, peilistä, lasikirjoitustaulusta, muovista ym.
Voit elävöittää liitutauluasi mukana toimitettavilla 5 liitutaulusapluunalla numeroin, kirjaamin, symbolein ja hauskoin kuvin.
Taulun mukana toimitamme sapluunat veloituksetta, edun arvo 15,90 + alv.

 

Mainosteline ulkokäyttöön WindPro

Taulussa snap-kehykset joiden avulla mainoksen vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa. Käännä vain kehysten reunat irrota suojamuovi ja aseta mainokset kehykseen.
PVC suojamuovi suojaa julisteita lialta ja pölyltä.
Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm alumiinikehykset tuovat tyyliä. Mainosteline on kiinnitetty pohjaosaan jousin. Vedellä täytettävä pohjaosa tekee mainoksesta vakaan, pyörät pohjaosan alla helpottavat mainostelineen liikuttelua.

Mainosteline ulkokäyttöön SwingMaster Pro

Teräksinen vahva mainostaulu (A-teline, katustandy, mainosteline) ulkokäyttöön. Taulussa snap-kehykset joiden avulla A-Teline SwingMaster Promainoksen vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa. Käännä vain kehysten reunat irrota suojamuovi ja aseta mainokset kehykseen.

PVC suojamuovi suojaa julisteita lialta ja pölyltä.
Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm alumiinikehykset tuovat tyyliä. Mainosteline on kiinnitetty pohjaosaan vahvoin jousin. Taulussa vahvat H-jalat, jotka pitävät taulun pystyssä kovassakin tuulessa.


OFITEC OY

Luoteisrinne 7
02270 ESPOO
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat

Valitse sivusto