Ilmoita tyylikkäästi

Ilmoitustaulut ja julistekehykset sisä- ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät ilmoitustauluja tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteinen tekijä niille on tyylikäs ulkoasu.

Lukollinen ilmoitustaulu

Sisä- tai ulkokäyttöön. Klikkaa ja tutustu tuotteisiin.

A-Telineet - A-taulut - Katustandyt - Mainostaulut

A-Telineet

Ihanteellinen tapa saada mainokset näkyviin.

A-teline (katustandy) sisäkäyttöön

A-Taulussa eloksoidut snap-kehykset, joten mainosten vaihtaminen sujuu muutamassa sekunnissa. Käännä kehykset auki, vaihda mainos PVC suojamuovin alle ja käännä kehykset kiinni. 
Lialta ja pölyltä julisteita suojaava kiiltämätön PVC suojamuovi.
Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm eloksoidut alumiinikehykset tuovat tyyliä.

A-taulut liitutaulupinnalla sisä- ja ulkokäyttöön

Kovapuinen A-teline valmistettu kovapuusta ja varustettu mustalla liitutaulupinnalla jossa UV-suojaus ja naarmuuntumaton pinta. Taulun sisällä ketju joka pitää telineen koossa myös tuulisella säällä. Helposti pyyhittävä ja uudelleen kirjoitettava teksti.

Käytä mainoksiin Chalk Marker liituhuopakyniä. Chalk Marker liituhuopakynistä ei synny liitupölyä ja ne ovat miellyttävät käyttää. Chalk Marker liituhuopakynän jälki on helposti pyyhittävissä kovista pinnoista kuten liitutauluista, lasista, peilistä, lasikirjoitustaulusta, muovista ym.
Voit elävöittää liitutauluasi mukana toimitettavilla 5 liitutaulusapluunalla numeroin, kirjaamin, symbolein ja hauskoin kuvin.
Taulun mukana toimitamme sapluunat veloituksetta, edun arvo 15,90 + alv.

 

Mainosteline ulkokäyttöön WindPro

Taulussa snap-kehykset joiden avulla mainoksen vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa. Käännä vain kehysten reunat irrota suojamuovi ja aseta mainokset kehykseen.
Lialta ja pölyltä suojaava PVC suojamuovi. Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm alumiinikehykset tuovat tyyliä. Mainosteline on kiinnitetty pohjaosaan jousin. Vedellä täytettävä pohjaosa tekee mainoksesta vakaan, pyörät pohjaosan alla helpottavat mainostelineen liikuttelua.

Mainosteline ulkokäyttöön SwingMaster Pro

Teräksinen vahva mainostaulu (A-teline, katustandy, mainosteline) ulkokäyttöön. Taulussa snap-kehykset joiden avulla A-Teline SwingMaster Promainoksen vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa. Käännä vain kehysten reunat irrota suojamuovi ja aseta mainokset kehykseen.

Lialta ja pölyltä julisteita suojaava PVC suojamuovi.
Terästausta tekee taulusta vakaan ja 32mm alumiinikehykset tuovat tyyliä. Mainosteline on kiinnitetty pohjaosaan vahvoin jousin. Taulussa vahvat H-jalat, jotka pitävät taulun pystyssä kovassakin tuulessa.

A-telineet - Katustandyt koti- ja toimistokäyttöön 24h toimitusajalla. Jo seuraavaksi työpäiväksi alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki ym.

OFITEC OY

Kattilalaaksontie 1
02330 ESPOO
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat

Valitse sivusto